علي شعباني تصريح کرد: هدف از راهاندازي تاکسي گردشگري تامين امنيت گردشگر، مورد توجه قرار دادن علائق وي، برآوردن انتظارات و ايجاد رضايتمندي گردشگر است.
وي با بيان اينکه در حال حاضر تاکسي گردشگري تنها در استان فارس راهاندازي شده است، گفت: طرح تاکسي گردشگري به دليل اختلاف نظري که با سازمان تاکسيراني وجود دارد در ساير استانها راهاندازي نشده و اميدواريم به زودي با مذاکراتي که انجام خواهد شد اين طرح در استان خراسان رضوي و گلستان نيز فعال شود.
شعباني خاطرنشان کرد: در راستاي رفع مشکلات موجود قرار است به زودي جلسهاي مشترک ميان ملکزاده، معاون گردشگري کشور و نيکزاد، معاون عمراني وزير کشور و رئيس سازمان شهرداريها و دهياريها برگزار شود و مفاد تفاهمنامهاي که پيش از اين تدوين شده بود مورد بازنگري قرار گيرد.
وي متذکر شد: اميدواريم براساس اين تفاهمنامه بحثراهاندازي تاکسي گردشگري در تمام استانها عملياتي شود تا گردشگران به ويژه گردشگران خارجي بتوانند با خدمات مطلوب و مورد نظر در استانهاي مختلف تردد کنند.
اين مقام مسئول در معاونت گردشگري تصريح کرد: خودروهايي همچون سمند، پژو پارس، ون و پروتون خودروهايي هستند که براي تاکسي گردشگري پيشبيني شدهاند و در حال حاضر رنگ انتخاب شده براي اين تاکسيها نارنجي است.
شعباني به صدور پلاک ويژه براي اين تاکسيها اشاره کرد و افزود: همچنين براي اين تاکسيها دو پروانه از سوي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري و سازمان تاکسيراني صادر ميشود.
وي با بيان اينکه سوخت مورد نياز اين تاکسيها بنابر دستور رياست جمهوري تامين خواهد شد، تصريح کرد: اين خودروها به انواع تجهيزات ويژه و فني همچون بيسيم مجهز هستند.
شعباني متذکر شد: رانندگان تاکسيهاي گردشگري نيز ملزم به گذراندن آموزشهاي ويژه به منظور آشنايي با اصول و آداب لازم در تعاملات بينالمللي به خصوص با گردشگران خارجي و همچنين تسلط به زبان انگليسي هستند.
مديرکل دفتر برنامهريزي و توسعه گردشگري داخلي با بيان اينکه تاکسيهاي گردشگري به صورت شرکتي فعاليت ميکنند، اظهار داشت: اين شرکتها دفاتر و نمايندگيهايي در استانهاي مختلف خواهند داشت و نحوه دسترسي به اين تاکسيها نيز در تمامي هتلها و مراکز گردشگري تعريف شده است و گردشگران به راحتي ميتوانند از اين تاکسيها استفاده کنند./115
انتهای پیام/